Heeft u nog vragen?
Contacteer ons nu!

Den Blauwen Tutter

Den Blauwen Tutter,
de snoepwinkel in Beveren-Waas voor iedere smaak

Den Blauwen Tutter, de snoepwinkel in Beveren-Waas, is sinds 2010 het paradijs voor wie al eens een snoepje lust. U vindt bij ons een breed gamma allerhande soorten snoep te koop. Dat gaat van de klassieke snoepjes tot de nieuwste rages. Ook zijn er nu belegde broodjes te verkrijgen.

Geschenken voor bedrijven

Wij zijn er voor kinderen en jongeren, maar zeker niet alleen voor hen. Bedrijven die bijvoorbeeld hun klanten of personeel eens willen verwennen, kunnen bij ons geschenken bestellen. Wij hebben diverse soorten geschenkverpakkingen, maar ook een gamma aan kleine geschenken. Geschenken zijn te kiezen uit een cataloog die in de winkel kan geraadpleegd worden. Voor verjaardagsfeesten, communiefeesten of eendere welke gelegenheid kan u bij ons gepersonaliseerde snoeptaarten bestellen, bedrukt met een foto of een passende tekst.

Bestellen voor de feestdagen

Bestel nu uw snoeptaarten voor de feestdagen. Elke eerste maandag van de maand hebben wij een verrassing voor iedere klant. Want wij willen de klanten graag in de watten leggen. Wij kunnen deze taarten personaliseren met een foto of een tekst. Nog iets nieuws is dat wij nu een candy buffet voor u kunnen samenstellen. Dit is, zoals de naam het al zegt, een buffet met alleen maar snoep. Het is een mooi alternatief voor een klassiek dessertbuffet. De kinderen zullen het zeker appreciëren.

Neem contact met ons op

Wenst u een taart te laten bedrukken voor uw volgende feest? Of wil u een reeks geschenken bestellen? Contacteer snoepwinkel Den Blauwen Tutter in Beveren-Waas tijdig. Wij adviseren u en helpen u graag.

Broodjes

lees meer

link

Snoep

lees meer

link

Acties

lees meer

link