Heeft u nog vragen?
Contacteer ons nu!

Snoep te koop in zakjes of snoep uit grootmoeders tijd

Den Blauwen Tutter - SnoepBij Den Blauwen Tutter zijn alle soorten snoep te koop in Beveren-Waas, van alle gekende (Haribo, Astra, ..) en minder gekende merken. Kinderen kunnen er een zakje vullen met de snoepjes van hun keuze. Dat doen ze altijd graag. Evengoed hebben wij snoepgoed uit grootmoeders tijd.

Van muntjes tot toverballen

Muntjes, karamellen, zuurtjes, lekstokken/lolly’s, kauwgom, neusjes, drop, beertjes, dolfijnen, colaatjes, toverballen ... in alle kleuren en smaken. Den Blauwen Tutter biedt u een gamma waar u niet snel op uitgekeken bent. Eender welk budget u wenst te spenderen, in onze winkel bent u aan het juiste adres. Kom dus zeker eens kijken. Het is een lust voor het oog en u zal er zeker ontdekkingen doen. Uw kinderen zullen u zeker dankbaar zijn.

Klassiekers en nieuwste rages

Bij Den Blauwen Tutter weet u zeker dat u de snoep vindt die u lust. De klassiekers en de nieuwste rages. Onze winkel is zodanig georganiseerd dat u een goed overzicht heeft, zodat u alles ziet en makkelijker kan kiezen. Ons assortiment evolueert geregeld.

Dropveters

Drop ... een snoepje dat niet door iedereen wordt gesmaakt. U bent of een liefhebber of u lust het helemaal niet. De basis van drop is het sap van zoethout met Arabische gom. Drop komt in vele verschillende smaken en vormen voor. Vandaag een beknopte beschrijving van de drop-veter. De algemene criteria van dropveters zijn ongeveer 20 cm lang en 2,5 cm dik, in de volksmond ook wel nestels genoemd. Wie kent of heeft de film gezien The Gold Rush met Charlie Chaplin uit 1925? De hoofdfiguur eet in de film zijn veters op ... De enige echte klassieke dropveter.

Vragen staat vrij

Wilt u graag nog wat meer weten over de snoep die wij te koop aanbieden bij Den Blauwen Tutter in Beveren-Waas? Laat dan zeker iets van u horen.