Heeft u nog vragen?
Contacteer ons nu!

Er is altijd een reden voor leuke geschenken

Den Blauwen Tutter - GeschenkenEen kleine attentie? Een reeks relatiegeschenken? Snoepjes voor de kinderen aanwezig op uw trouwfeest? Een traktatie bij een verjaardag of een communie? Den Blauwen Tutter biedt u diverse mogelijkheden om mensen te verrassen met leuke geschenken in Beveren-Waas.

Leuke verpakkingen

Ons snoepgoed kan verpakt worden in diverse soorten geschenkverpakkingen (flessen, manden, kommetjes,...). U kiest zelf hoe groot ieder geschenk mag zijn, en ook de samenstelling of inhoud kan volledig vrij gekozen worden uit ons ruime aanbod. Dit aanbod is bovendien aangepast aan de tijd van het jaar (Pasen, Sinterklaas,...). Wij hebben ook een gamma aan kleine geschenken. Die hebben we niet in voorraad, maar u kan wel kiezen en wij bestellen dan het nodige voor u. De cataloog kan worden geraadpleegd in de winkel. Wij geven u graag wat ideetjes.

Geef uw bestelling door

Neem tijdig contact op met Den Blauwen Tutter voor grote bestellingen. Of kom in de winkel kijken welke geschenken wij momenteel in aanbieding hebben. Wij helpen u en laten u de volledig vrije keuze, zodat u het ideale geschenk kan vinden of samenstellen. U zal merken dat een ideaal geschenk niet duur hoeft te zijn.